Uw leverancier voor maatpakken in heel Nederland. Zakelijk, formeel, bruiloft of casual.

Blog

 • cover

  How to dress like: Harvey Specter

  By Advisor on 5 februari 2015
  8

  Zo merk ik op, de meeste voorkomende persoon als inspiratiebron bij het samenstellen van een suit. Hoe krijg ik de Harvey Specter look? En wat maakt zijn pak zo powerful? Hieronder, de Harvey Specter suit break down!

  Lees meer
 • cover

  Hoe te kleden op een: sollicitatiegesprek

  By Advisor on 23 oktober 2014
  19

  Je sollicitatiegesprek begint met je eerste indruk die je afgeeft. Een groot onderdeel van je eerste indruk is je kleding. Wat moet ik aan, wat is acceptabel en vooral wat moet ik niet aan doen? Met dit artikel krijg je een indruk van de ongeschreven regels omtrent de sollicitatiekleding.

  Lees meer
 • cover

  Hoe te kleden op een: Black tie event (tuxedo)

  By Advisor on 21 oktober 2014
  22

  Nu dat de feestdagen naderen, reizen er steeds meer formele gelegenheden uit de grond met als dresscode: black tie. Een black tie pak is niet hetzelfde als gewoon een zwart pak. Een black tie evenement is leuk, omdat we dan de kans krijgen om ons eens goed netjes aan te kleden. Tegelijkertijd komt er veel onzekerheid naar de vlakte: wat moet ik aan en…

  Lees meer
 • cover

  De knopen regels

  By Advisor on 7 september 2014
  1
  22

  Knoop je nou de bovenste of onderste knoop van je jasje.. of allebei? En als je nou meer dan twee knopen hebt? Of zijn de knopen regels gewoon grote onzin zonder reden? Geen paniek! Ik zal haarfijn uitleggen welke knopen je wel en niet hoort vast te knopen, vooral ook waarom!

  Lees meer